In 4 stappen naar een huid zonder melasma!

Melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd, is de meest voorkomende hyperpigmentatiestoornis en treft miljoenen mensen wereldwijd. Het wordt normaal gesproken gekenmerkt door hyperchromatische vlekken die symmetrisch zijn gelokaliseerd in het midden van het gezicht, op de wangen of in het onderste gedeelte van het gezicht.

Door diepgaande kennis en wetenschappelijk onderzoek is de CAUCASIAN SKIN lijn van ME LINE ontstaan die hoofdzakelijk gericht is op de behandeling van melasma in huid fototypen I tot IV.

Het behandelingsprotocol van CAUCASIAN SKIN omvat 2 home treatment producten die een aanvulling vormen op de professionele behandeling die door de huidspecialist wordt toegepast. Ze zijn essentieel om de behandeling af te ronden, omdat ze de doeltreffendheid ervan vergroten en de effecten ervan verlengen.

 1. ME LINE 00 PREP (professional)
  De huid wordt gereinigd en overtollig vet wordt verwijderd. Vervolgens wordt de ME LINE 00 PREP aangebracht met een borsteltje waarbij het 3 minuten moet inwerken.
 2. ME LINE 01 CAUCASIAN SKIN (professional)
  Een huidspecialist zal vervolgens een laag ME LINE 01 CAUCASIAN SKIN aanbrengen over het hele gezicht. Na 15 minuten wordt een tweede laag voorzien op de zones met melasma. Tijdens een eerste behandelingssessie dient het 30 minuten in te werken, bij een tweede behandelingssessie 45 minuten inwerken (na 30 dagen) en de derde behandelingssessie 45 minuten (na 6 – 8 maanden).
 3. ME LINE 03 MOIST (home treatment)
  Reinig de huid met een zachte reiniger. Breng ME LINE 03 MOIST druppels aan en verdeel het product in een dunne laag over de huid. Laat het drogen.
 4. ME LINE 04 BB CREAM (home treatment)
  Breng als laatste een laag ME LINE 04 BB CREAM aan.

Kennismaken met ME LINE?

Wil je meer weten over de CAUCASIAN SKIN lijn of andere producten van ME LINE? Contacteer ons dan geheel vrijblijvend voor een locatiebezoek of kom langs bij onze stand 09.C.100 op de Beauty Trade Special, de internationale vakbeurs voor beautyprofessionals op 6, 7 en 8 april 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht (NL).