Schrijf je nu in voor de infosessie en word een MELINE professional!

Bekijk alle trainingen en infosessies

MELINE is onderdeel van InnoAesthetics Laboratories uit Barcelona, opgericht in 1998 door Dr. Fernando Bouffard, een internationaal erkend farmaceutisch specialist op het gebied van dermatologische producten en het behandelen van hyperpigmentatie. Samen met een professioneel team van klinisch opgeleide wetenschappers en laboranten heeft Bouffard een lijn producten ontwikkeld gespecialiseerd in hyperpigmentatie. Tot op de dag van vandaag is geen enkel concept vergelijkbaar met MELINE, dankzij de unieke producten en bewezen resultaten.

MELINE is voor Belgische en Luxemburgse klanten exclusief verkrijgbaar bij Consulta. 

Wil je de voordelen van dit merk komen ontdekken, de meerwaarde leren kennen voor jouw salon en de producten komen ervaren? Schrijf je dan in voor onze infosessie in Mechelen. Onze ervaren trainsters stellen je met plezier het gamma voor en laten je het effect ondervinden.

Schrijf je vandaag nog in en geef je salon een fikse boost!

Over MELINE

MELINE is het eerste en enige merk dat  gespecialiseerd is in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk pigmentsoort of lichaamsdeel. De producten en behandelingen vereisen de nodige ervaring en kennis als huidspecialist om zodoende het gewenste resultaat te bereiken.

Waarom  MELINE?

  • Eerste en enige merk gespecialiseerd in hyperpigmentatie
  • Hoogstaand salonmerk en home treatment
  • Klinisch getest en wetenschappelijk bewezen
  • Effectief en veilig
 

MELINE, the only brand specializing in treatments for hyperpigmentation.