ME LINE, de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in hyperpigmentatie

ME LINE is het eerste en enige merk dat  gespecialiseerd is in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk pigmentsoort of lichaamsdeel. De producten en behandelingen vereisen de nodige ervaring en kennis als huidspecialist om zodoende het gewenste resultaat te bereiken.

 

  • Eerste en enige merk gespecialiseerd in hyperpigmentatie
  • Hoogstaand salonmerk en home treatment
  • Klinisch getest en wetenschappelijk bewezen
  • Effectief en veilig

Over ME LINE

ME LINE is een onderdeel van InnoAesthetics Laboratories uit Barcelona, Spanje. InnoAesthetics kent een lange geschiedenis. De onderneming is opgericht in 1998 door Dr. Fernando Bouffard, een internationaal erkend farmaceutisch specialist op het gebied van dermatologische producten en het behandelen van hyperpigmentatie. Samen met een professioneel team van klinisch opgeleide wetenschappers en laboranten heeft Bouffard zich toegelegd op het bestuderen van transdermale afgiftesystemen en heeft unieke wetenschappelijke ontdekkingen in dit vakgebied. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van producten gespecialiseerd in hyperpigmentatie waaruit MELINE geboren is. Tot op de dag van vandaag is geen enkel concept vergelijkbaar met MELINE, dankzij de unieke producten en bewezen resultaten.

Doordat we weten dat iedere pigmentvlek anders is op ieder huidtype zijn er 3 specifieke behandelingen ontwikkeld voor de hoogst haalbare resultaten.

"ME LINE is the only brand in the world specializing in treatments for pigmentation."

DR. FERNANDO BOUFFARD, OPRICHTER ME LINE